MMI Banner Holidays

FR   EN   DE

Geen toegang tot één van deze diensten, een vraag of probleem?

faq

Aarzel niet om Belfius Servicing Contact
   te bellen op het nummer 02 222 87 20.
   Onze collega's helpen u graag verder.

Unsere Zahlungslösungen jederzeit verfügbar, auch während Ihres Urlaubs

Der Urlaub steht vor der Tür, und natürlich möchten Sie ihn in vollen Zügen genießen. Manche Signaturen oder Zahlungsaufträge können jedoch nicht warten und müssen während Ihrer Abwesenheit erledigt werden... Keine Sorge! Unsere Lösungen sind darauf ausgelegt, Ihnen zu helfen und Ihnen eine wohlverdiente Pause zu ermöglichen.

BelfiusWeb

Uw superbeveiligd platform is overal beschikbaar, 24/7 en altijd in real time. Neem enkel steeds uw kaart en kaartlezer mee naar uw bestemming. Zo kan u zich overal vanaf eendere welke computer inloggen.
BelfiusWeb App

Met uw app kan u eenvoudig vanop afstand betaalopdrachten raadplegen en ze met uw smartphone of tablet ondertekenen.
  • Als BelfiusWeb-gebruiker hebt u automatisch toegang. Zorg ervoor dat u de app vóór uw vertrek geactiveerd hebt.
  • Let op: hebt u de BelfiusWeb App gedurende 3 maanden niet meer gebruikt, dan wordt om veiligheidsredenen uw toegang gedeactiveerd. De app opnieuw activeren kan heel makkelijk. Ga hiervoor op uw computer naar BelfiusWeb via Diensten> BelfiusWeb App. Klik vervolgens op de 3 puntjes rechts van het toestel en selecteer 'Activeren' om uw app opnieuw veilig te kunnen gebruiken.
Geef aan een collega een tijdelijke volmacht voor uw betalingen

Naast deze oplossingen kan u ook een tijdelijke volmacht voor uw betalingen geven. Vraag aan uw Master User om het nodige te doen of bezorg uw Servicing Officer het adres en een recto-versokopie van de e-ID van deze persoon, om snel de juiste documenten op te stellen.