Voor een optimaal gebruik van BelfiusWeb

Dankzij uw feedback kunnen we BelfiusWeb op regelmatige tijdstippen verbeteren. Op deze pagina vindt u nuttige tips voor een vlotter en eenvoudiger gebruik van BelfiusWeb. Sla deze pagina er dus regelmatig op na, want we pakken er frequent uit met nieuwe thema's.

Momenteel in de kijker

Hoe een favoriet/bookmark/bladwijzer aanmaken om met 1 click toegang te hebben?

Kies uw browser om de instructies te lezen:

• Google Chrome

Klik in deze pagina op de ster rechts van de adresbalk ( Chrome-0)

Chrome-2

Chrome-3

• Name: Bij verstek is de naam van de bookmark "My BelfiusWeb".
      U kan ’m personaliseren.
      Da’s nuttig als u de pc met anderen deelt onder de dezelfde sessie, maar iedereen zijn eigen BelfiusWeb Card gebruikt.
      In dat geval kan elke gebruiker gemakkelijk herkennen met welke bookmark hij moet aanloggen, door "BelfiusWeb + uw voornaam" te typen.
    • Folder: geef hier aan waar deze bookmark wil bewaren. Er is een verstekfolder aangegeven.
      Om de voorgestelde locatie te veranderen, klik op het pijltje dat een afrolmenu opent. Hebt u een favorietenbalk? Zet ’m daar dan in.
    • Klik op "Done": de bookmark verschijnt op de plaats die u hebt aangeduid.
  • Mozilla Firefox

• Klik in deze pagina op de ster rechts in de adresbalk.
      Opmerking: als de ster niet in de adresbalk staat, klik op het icoontje Firefox-0, klik met de rechtermuisknop op de ingang "Deze pagina aanduiden" en klik dan op “Toevoegen aan de adresbalk”.  Firefox-3

De ster wordt blauw wanneer de pagina gemarkeerd is, en er verschijnt een venster waarin u een naam kan geven, de plaats kan veranderen of een label kan geven aan uw bladwijzer.  Firefox-4
    • Naam: nuttig als u de pc met anderen deelt onder de dezelfde sessie, maar iedereen zijn eigen BelfiusWeb Card gebruikt.
      In dat geval kan elke gebruiker gemakkelijk herkennen met welke bladwijzer hij moet aanloggen, door "BelfiusWeb + uw voornaam" te typen.
    • Dossier: u kan kiezen waar u deze bladwijzer wil bewaren, door de locatie te selecteren in het afrolmenu. Als u hebt een gepersonaliseerde balk hebt, raden we u aan hem daar te zetten.
    • Labels: de labels kunnen u bij het zoeken in uw bladwijzers en organiseren van uw bladwijzers.
    • Klik op "Eindigen". Uw bladwijzer staat op de door u gekozen plaats.
  • Safari

• Klik in deze pagina op de knop “Delen” (Safari-0) in de gereedschapsbalk (bovenaan rechts van de adresbalk) en kies “Een bladwijzer toevoegen".
      Safari-2
    • Kies de locatie van de toe te voegen bladwijzer en geef ’m een andere naam, als u dat wenst.
      • Deze pagina toevoegen aan: u kan kiezen waar u de bladwijzer wil terugvinden. Om de bladwijzer in de gereedschapsbalk te krijgen, selecteer "Bladwijzers" d.m.v. de blauwe pijltjes.
      • De bladwijzer personaliseren: nuttig als u de pc met anderen deelt onder de dezelfde sessie, maar iedereen zijn eigen BelfiusWeb Card gebruikt.
        In dat geval kan elke gebruiker gemakkelijk herkennen met welke bookmark hij moet aanloggen, door "BelfiusWeb + uw voornaam" te typen.
      • Een beschrijving toevoegen: u kan details toevoegen om u de webpagina te onthouden.
    • Klik op "Toevoegen": de bladwijzer wordt geregistreerd op de plaats die u hebt aangeduid.

Safari-3

Safari-4

Safari-5
  • Internet Explorer

IE-0

• Klik in deze pagina op de ster in de rechterbovenhoek van de browser.

IE-2

IE-3
      • Klik op “Favoriet toevoegen”.
      • Plaats van de favoriet”: klik op het pijltje van het afrolmenu en kies de plaats waar u de favoriet wil bewaren. Als u een favorietenbalk hebt, raden we u aan hem daar te zetten.
      • Naam van de favoriet”: bij verstek heet hij "My BelfiusWeb”.
        U kan ’m veranderen als u de pc met anderen deelt onder de dezelfde sessie, maar iedereen zijn eigen BelfiusWeb Card gebruikt.
        In dat geval kan elke gebruiker gemakkelijk herkennen met welke favoriet hij moet aanloggen, door "BelfiusWeb + uw voornaam" te typen.

IE-4
    • Als bij uw volgende logins op de favoriet klikt, zal u uw BelfiusWeb Card-nummer niet meer moeten invoeren.
  • Edge

• Klik in deze pagina op de ster rechts van de adresbalk (Edge1)

Edge
      • "Name": de naam van de favoriet is standaard "My BelfiusWeb".
        U kan die personaliseren. Dat is nuttig als u de pc met anderen deelt onder de dezelfde sessie, maar waarbij iedereen zijn eigen BelfiusWeb Card gebruikt. In dat geval kan elke gebruiker gemakkelijk herkennen met welke favoriet hij moet aanloggen, door "BelfiusWeb + uw voornaam" te typen.
    • "Save in": u kan kiezen waar u die favoriet wil terugvinden. Er wordt een standaardfolder aangegeven. Wil u de voorgestelde locatie veranderen, klik dan op het pijltje om een uitrolmenu te openen. Hebt u een favorietenbalk? Dan raden wij u aan die daarin onder te brengen.
    • Klik op "Save": de favoriet verschijnt op de plaats die u hebt aangeduid.