Ons platform Belfius e-Trade Finance wordt vervangen door het gloednieuwe platform BE=Trade by Belfius, dat krachtiger en gebruiksvriendelijker is.

Een onontbeerlijk instrument voor het realtime beheren van uw incasso’s en documentaire kredieten voor uw import- en exportactiviteiten, en ook van uw bankwaarborgen. Het zal enkel toegankelijk zijn via BelfiusWeb (u hoeft geen extra wachtwoord in te voeren, de toegang tot BE=Trade is immers gewaarborgd door de veiligheid van BelfiusWeb).

• U hebt geen toegang tot YouTube en kan de video niet bekijken? Klik hier.