• Ik krijg de vraag om de werking van de Cardreader Connector te bevestigen, maar er gebeurt niets. Wat moet ik doen?

Krijgt u deze melding bij het inloggen, dan betekent dit dat de Trust1Connector niet meer goed werkt (meestal omwille van een update op de computer). Om dit probleem op te lossen, moet u de Trust1Connector opnieuw installeren.

• Open het configuratiescherm op uw computer.
    • Ga naar programma’s en onderdelen.
    • Verwijder Trust1Connector uit de lijst met programma’s.
    • Sluit vervolgens uw internetbrowser(s) af en open opnieuw.
    • Ga naar de website van BelfiusWeb: belfiusweb.belfius.be
    • Kies voor ‘Aanmelden met usb-kabel’.
    • Vervolgens kan u de Trust1Connector opnieuw installeren met de installatieprogramma’s.
    • Sluit uw internetbrowser(s) opnieuw af na de installatie en u kan BelfiusWeb terug opstarten.
  • Hoe installeer ik de Trust1Connector?

• Ga naar de website van BelfiusWeb: belfiusweb.belfius.be/new
    • Kies voor ‘Aanmelden met usb-kabel’.
    • Vervolgens kan u de Trust1Connector installeren met de installatieprogramma’s.
    • Sluit uw internetbrowser(s)  af na de installatie.
    • Steek de kabel in uw computer en uw BelfiusWeb-kaart in de kaartlezer.
    • Ga terug naar de website van BelfiusWeb en kies voor "Opstarten met kabel".